Wie is
Jan-Willem

Ik ben Jan-Willem van de Leur, geboren in 1983. Als kleine jongen ben ik opgegroeid in een gezin van hulpverleners. Ik heb altijd hard geroepen dat ik niet hetzelfde werk als mijn ouders, oudere broer en oudere zus zou gaan doen. Echter, na de opleidingen Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en de Master Mental Health aan de Universiteit van Maastricht, ben ik toch de hulpverlening en later het onderwijs ingerold. Want tja, het wordt je met de paplepel ingegoten…. Naast coach zet ik mezelf in als teamcoördinator bij de opleiding AD Health & Social Work. Ik ben een persoon die kan genieten van de kleinste dingen, maar in zekere zin ook perfectie nastreeft. Ik ben iemand die graag buiten is en ook kan genieten van het knusse van een haardvuur in de koudere maanden. Ik ben graag onder de mensen en speel iedere week nog een potje voetbal.

Logo met visie

Tijd voor een kop koffie is essentieel voor een goede samenwerking

‘Op z’n tijd een bak koffie’ Dat is wie ik ben. Naast het harde werken en doelen nastreven moet er ook tijd zijn om elkaar als collega’s te kunnen ‘zien’, daar zal ik ook altijd naar streven.
Iedereen drinkt z’n koffie op zijn eigen manier! Interessanter nog is om te weten hoe de ander zijn koffie het liefste drinkt!

De groei van een mooie grasmat kun je vergelijken met de groei en ontwikkeling van een team.

Mijn passie zit in beide. Neem de piramide van Lencioni. De bovenste laag van de piramide is zichtbaar en heeft betrekking op de resultaten. Net als bij een mooie groene grasmat moet de bodemstructuur en het fundament goed zijn wil er iets moois kunnen groeien. En dat vergt het gehele jaar door onderhoud!