Wat zijn de ervaringen met teamcoaching door Jan-Willem van de Leur?
Schrijf een review.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van de Leur Coaching & Advies
Average rating:  
 5 reviews
 by Mirte
Samen op reis

Jan Willem zorgt voor een open en veilige omgeving. Door de verschillende werkvormen ontstond er een omgeving waarin gebeurtenissen, ervaringen en gevoelens de ruimte kregen om goed bekeken te worden. Hierdoor zijn er inzichten ontstaan die ik meeneem op mijn verdere pad zowel werk gerelateerd als privé.

Samen komen we verder.

Jan-Willem creëert een veilige en open omgeving wat ons toeliet om onszelf te zijn en bloot te geven. Door deze prettige omgeving en de scherpe vragen van Jan-Willem hebben we elkaar als collega's en als team beter weten te vinden.
We zijn er als team sterker uitgekomen.

goede samenwerking in veilige omgeving

Prettige bijeenkomsten in kleine groepen zodat veiligheid gewaarborgd was. Er kwam veel stof naar boven en men is aan het werk gegaan, dit had een positieve uitwerking.

Ruimte voor een goed gesprek

Door middel van verschillende werkvormen wordt er op een prettige manier ruimte geboden voor een goed gesprek om tot elkaar te komen.
Hierbij worden de verschillen bloot gelegd waarna men nader tot elkaar kan komen en ruimte ontstaat om elkaars kwaliteiten en verschillen te zien en begrijpen.
Bijzonder prettige manier om tot elkaar te komen.

Luisteren Empathisch Focus (=LEF)

Jan-Willem is sterk in het concretiseren van een coaching- / advisering vraag. De essentie ligt snel 'op tafel'. Daarbij maakt hij een passend programma en/of voorstellen in samenspraak met de klant. Jan-Willem is laagdrempelig benaderbaar en heeft respect voor wat ter tafel komt en gaat hier zorgvuldig mee om. Hij laat iedereen in zijn/haar waarde en durft te confronteren. Gaat daarmee diepgang in coaching / advisering niet uit de weg. Tijdens gesprekken zijn theoretische concepten verweven en gebruikt daarnaast creatieve werkvormen.

Wij ervaren Jan-Willem als een betrokken adviseur / coach. Hij helpt ons op weg met als resultaat een stevigere samenwerking in de transitie waar we voor staan binnen onze organisatie.