Wat zijn de ervaringen met teamcoaching door Jan-Willem van de Leur?
Schrijf een review.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Van de Leur Coaching & Advies
Average rating:  
 2 reviews
Ruimte voor een goed gesprek

Door middel van verschillende werkvormen wordt er op een prettige manier ruimte geboden voor een goed gesprek om tot elkaar te komen.
Hierbij worden de verschillen bloot gelegd waarna men nader tot elkaar kan komen en ruimte ontstaat om elkaars kwaliteiten en verschillen te zien en begrijpen.
Bijzonder prettige manier om tot elkaar te komen.

Luisteren Empathisch Focus (=LEF)

Jan-Willem is sterk in het concretiseren van een coaching- / advisering vraag. De essentie ligt snel 'op tafel'. Daarbij maakt hij een passend programma en/of voorstellen in samenspraak met de klant. Jan-Willem is laagdrempelig benaderbaar en heeft respect voor wat ter tafel komt en gaat hier zorgvuldig mee om. Hij laat iedereen in zijn/haar waarde en durft te confronteren. Gaat daarmee diepgang in coaching / advisering niet uit de weg. Tijdens gesprekken zijn theoretische concepten verweven en gebruikt daarnaast creatieve werkvormen.

Wij ervaren Jan-Willem als een betrokken adviseur / coach. Hij helpt ons op weg met als resultaat een stevigere samenwerking in de transitie waar we voor staan binnen onze organisatie.